ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Μάρα Βαλαμβάνη | Γενική διευθύντρια

Η Μάρα Βαλαμβάνη δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο 16 χρόνια. Ξεκίνησε ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικά κανάλια με εκπομπές καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. 

Λίγο αργότερα ασχολήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Για αρκετά χρόνια ασχολήθηκε με το management και την προώθηση των καλλιτεχνών κλείνοντας τις εμφανίσεις τους σε μαγαζιά. 

Τον Ιούλιο του 2019 δημιουργήθηκε η S.D.M Production.


Δημήτρης Δανέζης | Διευθυντής Παραγωγής - Συνθέτης

Ο Δημήτρης Δανέζης από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τα καλλιτεχνικά επαγγελματικά. Ξεκίνησε ως μπουζουξής δίπλα σε γνωστά ονόματα, αργότερα άρχισε να τραγουδάει και ο ίδιος κάνοντας καριέρα στο εξωτερικό. Όταν επέστρεψε Ελλάδα ανέλαβε ως διευθυντής παραγωγής σε γνωστές δισκογραφικές εταιρείες με μεγάλη επιτυχία. Πλέον βρίσκεται στην S.D.M Production. όχι μόνο ως παραγωγός αλλά και ως συνθέτης. 


Νικόλας Καραγιάννης | Στιχουργός

Ο Νικόλας Καραγιάννης είναι ένας ανερχόμενος στιχουργός με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο γραφής που σε ταξιδεύει σε μαγικά μονοπάτια. Ο στιχουργός του τραγουδιού "ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ" που δείχνει να έχει μεγάλη πορεία. Ο κάθε στίχος του είναι ένα μοναδικό διαμάντι. Η S.D.M Production  έχει κυκλοφορήσει 9 τραγούδια του υπέροχου στιχουργού.


Βούλα Τρίκα | Manager - Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας | Ελλάδα 

Η εμπειρία της μετράει χρόνια στον χώρο.

Έχοντας ένα πολύ δυνατό book, αγάπη και υπευθυνότητα για την δουλειά της, είναι έτοιμη να αναλάβει την προώθηση των καλλιτεχνών όσον αφορά τις εμφανίσεις τους σε μαγαζιά και συναυλίες.


Παντελής Τσάντος | Ενορχηστρωτής - Ηχολήπτης - Μουσικός Παραγωγός - Studio

Ο Παντελής Τσάντος, ιδιοκτήτης Studio Loud, είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία σε ενορχηστρώσεις - ηχοληψία & παραγωγή, καθώς έχει συνεργαστεί με πλειάδα καλλιτεχνών σε επιτυχημένες κυκλοφορίες, παραδίδοντας άρτιες δουλειές.


Βασίλης Στεφανόπουλος | Μουσικός Παραγωγός 

Ο Βασίλης Στεφανόπουλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδρυτής του ιντερνετικού ραδιοφώνου ΡΑΔΙΟ ΚΕΦΙ. Ένας άνθρωπος δυναμικός, δραστήριος και με μεγάλη αγάπη για τον χώρο της μουσικής. Απ'τον Νοέμβριο του 2019 είναι και παραγωγός στην S.D.M Production.Karaoke Voice Star Team - Κώστας & Μαίρη | Μουσικοί παραγωγοί

Karaoke Voice Star Team (Κώστας και Μαίρη)! 

Experts στην διοργάνωση Karaoke Events σε όλη την Αττική και όχι μόνο.  

Βρείτε τους εδώ: www.facebook.com/karaokevoicestar


Άκης Σείριος - Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας | Εξωτερικό 

Ο Άκης Σείριος είναι γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο ως ραδιοφωνικός παραγωγός αλλά και την διεκπεραίωση των δημοσίων σχέσεων των καλλιτεχνών στο εξωτερικό. 

Έχει ένα ενδιαφέρον book με πολλές και σημαντικές συνεργασίες με γνωστά ονόματα αλλά και νέα παιδιά που θέλουν και προσπαθούν να ενταχθούν στο χώρο του τραγουδιού. 

Απ'τον Ιανουάριο του 2021 είναι συνεργάτης της S.D.M Production.


Ηλίας Ταμπουρατζής - Δημοσιογράφος 

Ο Ηλίας Ταμπουρατζής είναι ο ιδιοκτήτης της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας onenews.gr και συντάκτης στις parapolitiki.gr, idimokratia.gr και athensgo.gr. Με αγάπη για την δημοσιογραφία αλλά και τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ο Ηλίας έχει ενταχθεί στους συνεργάτες της S.D.M Production την οποία στηρίζει με απόλυτη αφοσίωση. Ένας δημοσιογράφος τόσο διαφορετικός απ'τους άλλους ο Ηλίας κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους αφήνοντας την δουλειά του να μιλήσει...