ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δισκογραφική Εταιρία

Η S.D.M Production είναι ένα ανεξάρτητο δισκογραφικό Label. Ως αντικείμενο εργασιών της, έχει την παγκόσμια (243 χώρες) ψηφιακή διανομή και εκμετάλλευση μουσικών έργων (ηχογραφημάτων), οπτικοποιημένων και μη, καθώς και την αναπαραγωγή και το συγχρονισμό των ηχογραφημάτων σε παγκοσμίου, εγχώριου η τοπικής κυκλοφορίας μουσικές συλλογές και οπτικοακουστικά έργα όπως π.χ. κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ραδιοτηλεοπτικές διαφημιστικές ταινίες/spots κ.τ.λ.

Μουσικές Παραγωγές

H S.D.M Production εκτός απο την διαδυκτιακή επικοινωνία, ψηφιακή διανομή και εκμετάλλευση μουσικών ηχογραφημάτων, δραστηριοποιείτε και στον τομέα των μουσικών παραγωγών σε επίπεδο pre-production, recording, editing, mixing, mastering, programming, ενορχήστρωσης, δημιουργίας μουσικών σημάτων για ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά spots, δουλεύοντας σε συνεργασία με μερικά απο τα καλύτερα production studios της Αθήνας, με επαγγελματίες παραγωγούς και ηχολήπτες για το πληρέστερο και αρτιότερο ηχητικό αποτέλεσμα.

Προώθηση & Επικοινωνία

H S.D.M Production εκτός απο την διαδυκτιακή επικοινωνία, ψηφιακή διανομή και εκμετάλλευση μουσικών ηχογραφημάτων, δραστηριοποιείτε και στον τομέα της προώθησης και επικοινωνίας μουσικών έργων (ηχογραφημάτων) - καλλιτεχνών στον ευρύτερο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες, περιοδικά, internet sites - portals, internet radio stations, internet TV stations, social media κ.τ.λ.,